Martin Ek - Personlig tränare

Jag heter Martin Ek och har sedan 2012 arbetat som Personlig tränare. Jag startade mitt företag i Stockholm och arbetade där ungefär ett år innan jag flyttade hem och har sedan dess arbetat främst i Köping och Arboga. Jag älskar träning på alla sätt och vis på en nördig nivå. Både att själv utföra den, att läsa om den och att hjälpa andra människor att utvecklas med hjälp av den. Sedan starten 2012 så har mitt företag utvecklats och jag erbjuder nu en mängd olika tjänster som exempelvis massage, föreläsningar, kostrådgivning, fysträning och PT-Online.

När jag lämnade Stockholm så var det fortfarande väldigt många av mina gamla klienter som behövde min hjälp. Det var därför jag startade min PT-Online. Sedan dess har jag hjälp över 1000 personer med sin kost och träning via onlinecoaching. Det är min absolut populäraste tjänst och perfekt för dig som vill komma i ditt livs form, men inte har råd eller kan träffa en personlig tränare regelbundet. Här får du din coach i mobilen/datorn istället. 

Under tiden som jag har arbetat med kost och träning så har branschen fullkomligt exploderat. Det finns nu personliga tränare, kostrådgivare och "experter" runt varje hörn. Samtidigt som antalet som arbetar som tränare har ökat har också kvaliteten sänkts rejält. En av dem populäraste utbildningarna som gör dig till PT tar bara två veckor(!) att gemomgå.. Det här leder rill pinsamt dålig nivå på dagens tränare och är framförallt väldigt trist för dig som råkar hamna i den här typen av tränares händer.  Du kan förmodligen mer om kost och träning än den personen tyvärr. 

Jag vill att de som anlitar mig ska få kvalitet. Därför utbildar jag mig regelbundet och läser dagligen mängder av vetenskap om styrketräning, nutrition och hälsa. Jag försöker också leva som jag lär och de principer och metoder som jag lär mina klienter använder jag också på mig själv. 2012 tävlade jag i Bodybuilding juniorer -70 kg på Luciapokalen och slutade på en tredjeplats. Planen är att tävla i Mens physique under 2018. 

Min syn på kost och träning

Jag vill ändra din syn på kost och träning. Tar du hjälp av mig så lovar jag att du aldrig kommer att sitta och peta i torra och tråkiga ris- och kycklingmatlådor igen. Jag vill bevisa för dig att du inte behöver vända uppochner på ditt liv för att komma i ditt livs form. Du kan äta maten du tycker om, du kan äta med familj och vänner, du kan äta dig mätt.. och ändå nå dina mål. Tror du mig inte? Testa mig! 

Jag tycker att träning ska vara kul. Alla ska träna, för vi mår alla bra av det, men alla ska inte träna likadant. Det optimala träningsupplägget är det som får dig motiverad, gör dig glad och får dig att utmana dig själv. Inte träningsupplägget som får dig att känna dig svag och otillräcklig. 

Så vill du gå ner i vikt, stärka kroppen, få tillbaka träningsglädjen?
Kontakta mig idag!

MINA Utbildningar

Teoretisk grundutbildning, The Academy
Lic. Styrketräningsinstruktör, The Academy
Lic. Personlig tränare, The Academy

Idrott och ätstörningar, SISU Idrottsutbildarna

Kost för prestation, Pauluns näringscenter
Dip. Kostrådgivare i idrottsnutrition, Pauluns näringscenter

Träningsfysiologi, Mälardalens högskola
Kost och hälsa ur ett folkhälsoperspektiv, Mälardalens högskola

3D-träning - Modul 4: SI-led, skulderblad, axel, 3D-funktion
3D Fotboll, 3D-funktion

Dip. Friskvårdsmassör med idrottsprofil, Bergqvist massage och friskvård
Idrottsmedicin och funktionell träning, Bergqvist massage och friskvård